×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu
Κατηγορίες blog
Πιο πρόσφατα σχόλια
Κανένα σχόλιο
Αναζήτηση blog

Η Clean Solution καλωσορίζει την Diversey

Η Diversey είναι ένας πρωτοπόρος οργανισμός στην παροχή λύσεων επαγγελματικού καθαρισμού, απολύμανσης και υγιεινής, με τεχνογνωσία σε όλους τους κλάδους της διαχείρισης κτιρίων, της φιλοξενίας, της υγείας, της εστίασης, του λιανικού εμπορίου και των τροφίμων και ποτών. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων της εταιρείας αυτής έρχεται να εμπλουτίσει την προϊοντική γκάμα της CleanSolution ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της.

Πιο συγκεκριμένα, η γκάμα της Diversey περιλαμβάνει προϊόντα για την υγιεινή της κουζίνας, την φροντίδα του ιματισμού αλλά και την φροντίδα και την υγιεινή των κτιρίων, προσφέροντας απορρυπαντικά για πλυντήρια πιάτων και ποτηριών, καθαριστικά για τον εξοπλισμό και τις επιφάνειες, μεγάλη ποικιλία δοσομετρικών συστημάτων, μηχανήματα και βοηθητικό εξοπλισμό που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις ενός επαγγελματικού χώρου.

Ανάμεσα στα προϊόντα Diversey μπορεί να βρει κανείς τα προϊόντα Suma για τον καθαρισμό και την υγιεινή της κουζίνας, Taski για τον καθαρισμό των κτιρίων καθώς και τα επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα Unilever: Skip, OMO, Cajoline, Klinex, Cif, Svelto.

Αφήστε ένα σχόλιο
Αφήνω μια απάντηση
Παρακαλώ login να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος