×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

DIVERSEY SOFT CARE MED H5 IC ΑΜΕΣΟ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ 1.3L

13,01 € (με Φ.Π.Α.).
Ημερομηνία Διαθεσιμότητας: 2021-02-25
Κωδικός:
100943918
Μάρκα:
Περιγραφή
Το Soft Care MED είναι ένα απολυμαντικό για το δέρμα βασισμένο σε μείγμα ισοπροπυλικής αλκοόλης σε περιεκτικότητα 71,5%. Το μείγμα αυτό των αλκοολών είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό απολυμαντικό, εξαιρετικά δραστικό ενάντια στους μικροοργανισμούς που βρίσκονται ή μεταφέρονται στο δέρμα, όπως τα βακτήρια, οι μύκητες και οι ιοί.
Το προϊόν περιέχει πηκτικές ουσίες οι οποίες αυξάνουν το ιξώδες του, με  αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται μεγαλύτερος χρόνος επαφής προϊόντος-δέρματος  και κατά συνέπεια καλύτερη απόδοση. Επιπλέον, περιέχει ενυδατικές ουσίες που  προσφέρουν φροντίδα στο δέρμα.
Το Soft Care Ηyg E είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για υγιεινή και χειρουργική απολύμανση των χεριών. Το προϊόν δεν περιέχει άρωμα, περιορίζοντας τον κίνδυνο μόλυνσης των τροφίμων και καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση σε χώρους επεξεργασίας τροφίμων.

Πλεονεκτήματα:
• Κατάλληλο για υγιεινή και χειρουργική απολύμανση των χεριών.
• Χωρίς άρωμα (κατάλληλο για χρήση σε χώρους επεξεργασίας τροφίμων).
• Περιέχει ενυδατικές ουσίες οι οποίες προστατεύουν το δέρμα από τους ερεθισμούς και την ξηρότητα.

Οδηγίες χρήσης:
Απλώστε 5 ml Soft Care Hyg E σε καθαρά, στεγνά χέρια και τρίψτε σχολαστικά για 1 λεπτό, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα δάχτυλα, στα νύχια και ανάμεσα στα δάχτυλα. Το προϊόν εξατμίζεται, αφήνοντας στεγνά, μαλακά και λεία χέρια. Δε χρειάζεται ξέπλυμα. Τα χέρια που απολυμάνθηκαν και στέγνωσαν είναι έτοιμα για
χρήση.
Για χειρουργική απολύμανση των χεριών, τρίψτε τα χέρια σας με Solft Care Hyg E. Συνεχίστε να προσθέτετε δόσεις Soft Care Hyg E έως ότου το δέρμα παραμείνει υγρό με προϊόν για τουλάχιστον 2 λεπτά.
Λεπτομέρειες προϊόντος
100943918
Σχετικά προϊόντα
Δεν υπάρχουν στοιχεία
10 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.